Veluwsche Stoomtrein Maatschappij en Veluwe Transferium Eerbeek

Alles is veranderd, maar de stoomtrein tussen Apeldoorn en Dieren is gebleven. Niet als een dagelijks vervoermiddel, maar wel als een bijzondere attractie. Op de Koningslijn rijdt de VSM met een groot aantal stoomlocomotieven, Nederlands historische diesellocomotieven en rijtuigen door het schitterende landschap van de Veluwe en de IJsselvallei en beleeft u een dagje spoorvervoer uit het verleden.

De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij heeft zich ten doel gesteld een rijdend spoorwegmuseum in dienst te houden. Met veel zorg, geduld en kennis werken de VSM-ers aan de instandhouding en het onderhoud van de locomotieven, rijtuigen en goederenwagens.

De stoomtrein rijdt regelmatig vanuit Eerbeek op dinsdag, woensdag en donderdag naar Beekbergen of Dieren. Kijk voor vertrektijden op www.stoomtrein.org. Kaartverkoop VVV Eerbeek.

Het bezoekerscentrum is op verschillende rijdagen van de stoomtrein en bij activiteiten geopend. Gratis parkeren. Koffie, thee en ijs zijn aanwezig. Ook frisdrank is te koop. Pinnen is mogelijk.

Bij de evenementen zoals Terug naar Toen en de Winterfair kunt u starten in Eerbeek.

Meer informatie: VSM Beekbergen