Eerbeek

Toegangspoort voor de Veluwe(zoom) en IJsselvallei. De grootste kern van de gemeente Brummen is Eerbeek, groot geworden door de papierindustrie. Eerbeek maakt deel uit van de Veluwezoom en heeft mooie bossen en heidelandschappen.

Midden in deze bosrijke omgeving kunt u overnachten. Vakantieparken, hotels, kleinere campings, B&B's, en groepsaccommodaties zijn in Eerbeek en de directe omgeving te vinden.
De dorpskern heeft gezellige restaurants, terrassen en twee levendige winkelcentra. De ondernemers in Eerbeek zijn voor het binden en verbinden. Dat zult u merken tijdens uw bezoek aan het dorp. U krijgt altijd een tip waar het ook fantastisch is om te verblijven.

Eerbeek heeft het mooiste vakantiepark van Nederland, Landal Coldenhove.

Net buiten het dorp ligt de historische buitenplaats Huis te Eerbeek met hotel en restaurant.
Aan de beek van de buitenplaats vindt u Grand-café De Korenmolen met de oude, gerestaureerde oliemolen met waterrad die u kunt bezoeken. Een bezoek aan alle andere horeca is de moeite waard.

De stoomtrein van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij (VSM) rijdt ‘s zomers dagelijks van Eerbeek via Beekbergen naar Apeldoorn.  De reis start op het station Eerbeek.

Dagje Eerbeek? Reserveer bij Veluwe Actief Eerbeek.

VVV Eerbeek.

VVV Eerbeek zit in het centrum van Eerbeek. De gemeente Brummen kent twee VVV agentschappen in de grote kernen van Brummen. Op een professionele wijze worden de toeristen te woord gestaan over toeristische informatie over de gemeente en de directe omgeving. De VVV's bieden diverse soorten informatie aan zoals glossy regiogidsen, informatieve routegidsen, brochures, cadeaubonnen en meer. Naast het persoonlijk contact zorgt de VVV ook voor de digitale content op de diverse VVV sites. Deze informatie is gekoppeld aan diverse andere toeristische sites in de regio maar ook landelijk bij de VVV.

Er zijn diverse wandelkaarten en fietskaarten op voorraad.

Aanmelden van een evenement is mogelijk via deze link.