Evenementen aanleveren

Evenementen vormen een belangrijk onderdeel van het toeristisch recreatief product in de regio Arnhem Nijmegen. Wij bieden u als organisator de mogelijkheid om uw evenement op verschillende manieren onder de aandacht te brengen. U kunt uw evenement aanleveren bij redactie@rbtkan.nl. Het evenement wordt dan (na goedkeuring en/of eventueel redigeren van tekst) op diverse manieren in de markt gezet. Denk hierbij aan de website regioarnhemnijmegen.nl (tevens lokale VVV website) en andere websites die RBT KAN in beheer heeft. Daarnaast wordt het evenement ook opgenomen in de Nationale Databank voor Toerisme Recreatie & Cultuur De toeristische website van RBT KAN (en andere regio’s) en websites die de agenda van RBT KAN overnemen maken gebruik van deze databank, voor u betekent dit éénmalig het evenement bij ons aanleveren en eventuele wijzigingen/annuleringen ook op één adres doorgeven, de redactie zal de wijzigingen dan doorvoeren. Het aanleveren van evenementen is uiteraard kosteloos.

Als u een kant en klaar (pers)bericht over actuele gebeurtenissen die passen bij de aard en doelstelling van onze websites heeft kunt u dit mailen naar redactie@rbtkan.nl. Vanuit deze centrale e-mailbox zal uw bericht dan naar de daarvoor verantwoordelijke perso(o)n(en) binnen onze organisatie worden doorgestuurd. Let op: We kunnen alleen plaatsing garanderen als de informatie minimaal twee weken voor aanvang van het evenement bij ons is aangeleverd

]

Plan je bezoek aan Apeldoorn

Of je nu naar Apeldoorn komt voor cultuur, om te shoppen of culinair te genieten, het kan allemaal. Pak je agenda erbij om alvast wat uitjes in Apeldoorn in te plannen.