Tomasz Ritter viert Chopins Verjaardag

Het is een goede traditie geworden bij Geelvinck om Chopin’s geboortedag (29 februari of 1 maart) en sterfdag (17 oktober), te gedenken met een Chopin-recital. In september 2018 heeft het zeer prestigieuze Chopin Concours in Warschau plaatsgevonden, dit jaar voor het eerst op historische piano’s. De Japanse fortepianist Naruhiko Kawaguchi won de tweede prijs. Naruhiko had eerder afgelopen zomer de Chopin Award van het Geelvinck Fortepiano Concours gewonnen en gaf op 18 augustus een All-Chopin Winners concert in het Geelvinck Muziek Museum Zutphen. Voor dit ‘Chopin Verjaardagsconcert’ op donderdag 7 maart komt Tomasz Ritter, eerste prijswinnaar van het Chopin Concours on Period Piano's in Warschau 2018, om dit verjaardag-concert uit te voeren.

Donderdag 7 maart 2019 Vanaf 20:00 tot en met 22:00

Zaadmarkt Model.NdtrcItem.HouseNumber