Theehuus Kanaalzicht

Wij heten u van harte welkom voor een ontspannend rustmoment met bijvoorbeeld een kopje thee of koffie met zelf gebakken appeltaart.Theehuus Kanaalzicht is gelegen in Hall, gemeente Brummen, en bevindt zich direct aan het mooie Apeldoorns Dierens Kanaal. Een prachtige omgeving die fietsend of wandelend te ontdekken is. Zo is de hele Veluwe voorzien van fietsknooppunten die ook langs het kanaal lopen en zijn er in de buurt diverse wandelroutes.
Tijdens openingstijden kunt u, buiten op het terras in onze grote tuin of binnen in ons gezellige Theehuus, genieten van ons uitgebreide assortiment thee of onze heerlijke koffie met eigen gemaakte appeltaart. Daarnaast schenken wij diverse frisdranken, bier en wijn.
Theehuus Kanaalzicht beschikt over een professionele keuken.
Hierdoor kunnen wij, op aanvraag, voor groepen een heerlijke High Tea, uitgebreide buffetten en bijvoorbeeld een complete barbecue verzorgen.
Vraag ons naar de mogelijkheden!

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 10:30 17:00
Woensdag 10:30 17:00
Donderdag 10:30 17:00
Vrijdag 10:30 17:00
Zaterdag 10:30 17:00

* Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag van 10:30 tot 17:00 uur. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten, met uitzondering van feestdagen. In de maanden november t/m februari zijn wij gesloten. Voor besloten partijen zijn wij in overleg geopend.