Sjakie en de chocoladefabriek (Hanzehof)

Jeugdtheater Zjuust brengt op 1 april in de Hanzehof de klassieker Sjakie en de chocoladefabriek op de planken. De toegangskaartjes voor de voorstellingen zijn bij dit toneelstuk niet alleen mooi, maar ook lekker! Ze worden gemaakt door niemand minder dan bonbonatelier Janson, onze Zutphense Willie Wonka. Bij elke voorstelling zal ook één gouden kaartje verstopt zitten. Na de voorstelling kan de gelukkige vinder dit gouden kaartje inwisselen voor …. 
Kom kijken naar deze bekroonde klassieker! Met kleurrijke beelden, Oempa Loempa’s en live muziek. De voorstelling is op 23, 24 en 30 maart ook te zien in Proeflokalen

De voorstelling is geschikt vanaf 5 jaar.

Het verhaal
In een klein huisje in een Engels dorp woont Sjakie, samen met zijn vier grootouders. Ze zijn arm, maar mopperen niet. In dat dorpje staat achter een hoog hek de grote chocoladefabriek van Willie Wonka. De schoorstenen roken, maar niemand weet wat er precies gebeurt, niemand gaat erin of eruit.

Maar op een dag verstopt Willie Wonka vijf gouden toegangskaartjes in chocoladerepen. Als je die wint, mag je met Willie de geheimzinnige fabriek in. Dan proef je toffees met aardbeiensmaak en zie je hoe eeuwig durende waffelvullers worden gemaakt. En misschien krijg je een 3-gangen kauwgommaaltijd! Hoe zal het de vijf gelukkige vinders van de gouden repen vergaan? Want helemaal zonder risico is een bezoek aan Willie Wonka’s fabriek niet…..

De bewerking is van R. George, vertaald door Vera Janssens.

Praktische informatie

Maandag 1 april 2019 vanaf 13:15

Coehoornsingel Model.NdtrcItem.HouseNumber
7201 AA, Zutphen