Roparun Popfestival Zutphen

Zaterdag 30 maart vindt de vijfde editie van het Roparun Popfestival plaats. Dit gezellige benefiet festival, dat georganiseerd wordt door Roparun Team Zutphen, viert die avond haar lustrum en nodigt iedereen uit dit muzikale feest mee te komen vieren.

De totale inzet en diverse bijdragen van de meewerkende partijen is geheel belangeloos! Daardoor zal de totale opbrengst ten goede komen aan stichting Roparun. Iedere bezoeker steunt met zijn of haar komst dit mooie doel en zal worden beloond met een geweldige avond vol live muziek.

Het festival presenteert traditioneel een indrukwekkende line-Up. Dit jaar zijn geprogrammeerd:

• JUST JO                         - Pop/Rock & Soul, met Power en Energie!
  • EASTWOOD                  - Prettige Pop-covers en het publiek feest mee.
  • HARDKOOR                  - Ierse en Schotse levensliederen door échte mannen uit Brummen.
  • MASTERS OF SPAM     - Hits uit vervlogen tijden, met ronkende gitaren en vette knipoog!
  • KUNG FOO                   - Foo Fighters & Pearl Jam tribute band, kwaliteit zoals het hoort.

Wat is de Roparun?
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam, waarbij een groot aantal teams, waaronder Team Zutphen, een sportieve prestatie leveren. Daarmee wordt geld ingezameld voor mensen met kanker. Voor de deelnemers is het een waar avontuur voor het leven, met een gemeenschappelijk motto;

Steunen van het goede doel was nog nooit zo leuk!

Zaterdag 30 maart 2019 Vanaf 19:00 tot en met 01:30

Bronsbergen Model.NdtrcItem.HouseNumber