Ronde van Zutphen

Wielerliefhebbers moeten op 12 mei 2019 in Zutphen zijn! Dan houdt wielersportvereniging ETP Zutphen de Ronde van Zutphen, een spectaculaire wielerwedstrijd door het centrum van Zutphen. De Ronde van Zutphen staat bekend om het, volgens sommigen, beruchte parcours. De wielerronde gaat dwars door het historische centrum van Zutphen. De vele bochten, het vals plat en de kasseien zorgen elk jaar voor een waar spektakel in Zutphen. Het zware parcours veroorzaakt vaak een grote schifting in het peloton waardoor er een open strijd ontstaat. Een open strijd die vaak wordt gewonnen door de sterkste. Dit maakt de Ronde van Zutphen een geweldige koers om te rijden en om als toeschouwer vanaf de terrassen te bekijken.

• 13:00 - 14:00 Dikke Bandenrace
  • 14:00 - 15:30 Amateurs