'Rakkers van Reuvershoeve', het leukste kinderfeestje!

We ontvangen de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes hartelijk met 'boerderijlimonade' en iets lekkers. Uiteraard staat de feestelijk versierde stoel al klaar, wordt er luidkeels voor de jarige job gezongen en mag ons cadeautje meteen worden uitgepakt.

De 'rakkers' mogen onbeperkt spelen in onze speeltuin en heerlijk knuffelen met de dieren van onze kinderboerderij. Ook gaan de kids hun eigen kinderpannenkoek bakken in de keuken! De jarige krijgt dan een koksmuts op en onze pannenkoekbakker helpt om de lekkerste pannenkoeken te bakken. Aan tafel wordt er daarna feestelijk gesmuld en schenken we onbeperkt onze boerderijlimonade. Daarmee is het kinderfeest nog lang niet ten einde, want de kinderen mogen als toetje ook nog een eigen kinderijsbeker maken: zelf ijs tappen en versieren!

Voor eventueel iets oudere kinderen kunt u ook gaan klootschieten.

De route is bij ons verkrijgbaar, en ongeveer 10 minuten bij ons vandaan.

Het 'Rakkers van Reuvershoeve' kinderarrangement duurt tweeënhalf uur en kost € 13,50 per kind. We bieden uw kinderen een zeer veilige plek, want het terrein van de speeltuin en kinderboerderij is afgeschermd van de weg. Bovendien grenst ons terras direct aan dit heerlijke kinderdomein en kunt u de kinderen dus ook goed in de gaten houden.