Open dag Theater Het Hof

De mooiste toneelstukken worden er gespeeld, huwelijken gesloten, verjaardagen gevierd, lezingen en vergaderingen gehouden. Met meer dan twintig jaar ervaring.

Maar dat de theaterzaal ook uitermate geschikt is voor een uitvaartceremonie, is nog niet zo bekend. 

Hoe vaak worden bezoekers en nabestaanden tijdens een uitvaartceremonie niet geconfronteerd met de vorige uitvaart, terwijl de volgende zich alweer aandient? Alsof het daardoor niet een unieke persoonlijke beleving, maar meer een massaproduct betreft. Tijd is geld en de commercialisering heeft helaas ook op dit gebied hard toegeslagen.

Theater Het Hof biedt echter alle tijd en ruimte om een uitvaartceremonie op een zo persoonlijk mogelijke grondslag vorm te geven en die ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. De unieke sfeer van het gebouw, met zijn prachtige theatrale belichtingsmogelijkheden en de geweldige akoestiek die sprekers verstaanbaar maakt en alle mogelijke muzikale uitvoeringen ten gehore kan brengen, maken dit mede mogelijk.

Op zondag 27 januari organiseert theater Het Hof een open dag. Geïnteresseerden kunnen dan persoonlijk en op een ongedwongen manier het theater als unieke uitvaartlocatie leren kennen en dat Het Hof ook werkelijk alles in huis heeft om een sfeervolle en persoonlijke uitvaart op maat samen te kunnen stellen.

Tevens zullen enkele uitvaartondernemers in Arnhem en omgeving dan aanwezig zijn om ook hun onderneming en samenwerkingsmogelijkheden met het theater aan de bezoekers te kunnen presenteren.

Tijdens deze presentatie zal het muzikale 'Duo Dubbel' een paar door henzelf bewerkte liederen ten gehore brengen die bij een uitvaart passen.

Praktische informatie

Zondag 27 januari 2019 Vanaf 14:00 tot en met 17:00

Boekhorstenstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
6828 DV, Arnhem