Natuurvriendenhuis ABK-huis

De duurzame bouwstijl is kenmerkend voor dit moderne natuurvriendenhuis. Naast de grote zaal ligt een ruim terras op het zuiden met uitzicht op een open plek in het bos. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speelhoek, op de speeltoestellen, het sportveldje en in het bos. Het gebouw is zeer rolstoelvriendelijk, met extra ruime deuren en aangepast sanitair. Bij het huis zijn fietsen te huur. Het ABK-huis kan als officiële trouwlocatie worden gebruikt, een verzoek daartoe moet bij de gemeente Brummen worden gedaan.

Het Hallse Hull biedt een mengeling van rust en avontuur. Een prachtig kampeerterrein voor kampeerders die eenvoud en rust zoeken en voor gezinnen die avontuurlijk willen kamperen.
Het kampeerterrein bestaat uit negen, door heggen omsloten velden, waardoor het terrein weids en toch besloten aanvoelt. Op het terrein staan een kapschuur, als beschutting bij slecht weer, en het dagverblijf De Deel. De Deel is te huur voor maximaal vijftig personen.
Voor kampeerders met huisdieren is op Het Hallse Hull een speciaal huisdierenveld. De rest van het kampeerterrein is huisdiervrij.