Muziek in de Komorebi

Muziek en fotografie ontmoeten elkaar bij dit 'fotoconcert' Muziek in de Komorebi (komorebi betekent zonlicht dat door de bomen wordt gefilterd). Pianiste Eunhee Baek brengt een programma met kleurrijke muziek van de vroege 18e tot de 20e eeuw, waarbij Karin Shikata haar foto's presenteert. Voor hun samenwerking vonden de Koreaanse pianiste en de Japanse fotografe zowel inspiratie in de natuur als in de muziek. Tijdens het concert zijn er drie korte presentaties over het repertoire en de foto's.
Ook veel componisten vonden inspiratie in de natuur. Eunhee kiest in dit concert onder andere voor Skovstilhed (de stilte van het bos) uit de Lyrische stukken van Edvard Grieg, Reflets dans l'eau van Debussy en Au lac de Wallenstadt uit de Années de Pèlerinage van Franz Liszt.

Dit 'fotoconcert' maakt deel uit van Fotozomer Zutphen, een zomer vol fototentoonstellingen en -activiteiten.

Zondag 14 juli 2019 vanaf 16:00

Zaadmarkt Model.NdtrcItem.HouseNumber