Muzen en Sirenen - Contrabasta

Muzen en Sirenen is een avond waarbij alle zintuigen zullen worden geprikkeld. Op de historische locatie van Bizar Bazar (voormalig Luthersekerk) kun je genieten van smaakvolle gerechten en top musici van Phion, Orkest voor Gelderland en Overijssel.

Je kunt verrast worden met speelse, inspirerende en intieme muziek. Na afloop is er een borrel inclusief een “Meet ’n Greet” met de musici.

Concert- en dinerarrangementen van Muzen en Sirenen zijn een geweldige manier om een onvergetelijke avond te hebben.

De avond start om 19.00 uur met een drie gangen diner gevolgd door het concert van 21.00 tot 22.00. Aansluitend is er de “Meet ’n Greet” borrel.

De muziek van de Muzen, godinnen van de kunst, zul je samen met de Sirenen inspireren en verleiden.

Een onvergetelijke avond ligt in het verschiet!

Contrabasta:
“Contrabas is niet slechts een instrument, het is een begrip, een ideologie! Je kiest er niet voor om contrabas te leren spelen, het overkomt je! Op een dag raak je er verliefd op en daar zit je de rest van je leven mee!”.
De musici van Contrabasta vormen de basgroep van Phion, Orkest voor Gelderland en Overijssel. Ze zijn allen bassist in hart en nieren en vinden de contrabas het begin en het einde van de muziek. Voor hen gaat er niets boven een contrabas, behalve meer bassen bij elkaar natuurlijk. ContraBasta speelt kamermuziek in allerlei combinaties van contrabassen: duet, trio, kwartet en kwintet, als het maar mooie muziek is. Ze maken geen onderscheid in genres en stijlen en gaan van klassiek tot jazz en van barok tot rock!
Contrabasta speelt zowel originele composities als arrangementen van hunzelf en van anderen. Ze hebben vooral ontzettend veel lol met elkaar. Zoals een klein kind het heerlijk vindt om met zijn vrienden te spelen.

Muzikaal programma
Camille Saint Saëns: L’Elephant uit het Carnaval der Dieren (arr. A. Potamianos)
Scott Joplin: The entertainer (Arr. D. Heyes)
Colin Brumby: Suite for 4 double basses