Midwinterwandeling en Midwinterrun Brummen

Deze gezellige wandeling heeft routes van 5, 10 en 17 km door de prachtige omgeving van Brummen, die voornamelijk over niet-verharde paden gaan.
Onderweg hoort u natuurlijk de klanken van de midwinterhoorns, maar er zijn ook jachthoornblazers en muziekgroepjes aanwezig.
Bij de start is een klein marktje, bij de gezellige rustpunten onderweg zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar en is er een informatiestand van het Waterschap Vallei en Veluwe.
De route van 5 km wordt voor de kinderen opgevrolijkt door de aanwezigheid van sneeuwpoppen en de terugweg gaat met de paardentram.
De start is tussen 9.30 en 13.30 uur op De Hazenberg. Dit is slechts 400 m van de station, maar er is ook voldoende parkeerruimte aanwezig.
Het inschrijfgeld is € 4 p.p. (kinderen tot 12 jaar € 3) en de opbrengst is ter ondersteuning van Harmonie Orkest Brummen.
Voor de hardlopers is er de gelegenheid de 5 of de 10 km hardlopend af te leggen. De start van deze Midwinterrun is om 9.15 uur.
Verdere informatie op http://www.midwinterwandeling.nl

Praktische informatie

Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant
Zien, Doen & Beleven
Kaartverkoop Kaartverkoop via accommodatie zelf
Cultuur
Reserveren reserveren niet mogelijk
Vervoer
Toelichting bereikbaarheid OV 400 meter van NS station Brummen (volg de bordjes). Het parkeren is gratis en wordt vanaf de invalswegen in Brummen goed aangegeven.
  Van Tot Toelichting
Kinderen € 3.00
Volwassenen € 4.00

Kosten zijn € 4.00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar € 3.00. Inschrijven en opgeven bij startpunt op de dag zelf.

Zondag 8 december 2019 Vanaf 09:30 tot en met 13:30