Lumido

Maar weinig zo sterk als romantiek. De feeëriek verlichte fonteinen, de sprookjesachtig tunnel en de Laan der Verliefden blijken van alle tijden. Om van een sfeertochtje in een gondel nog niet te spreken. 
Tot op de dag van vandaag gebruiken ze bij Lumido nog de elementen van vroegere tijden. Denk hierbij aan de gondels welke al duizenden rondjes hebben gemaakt op de bosvijver. Maar Lumido gaat ook met zijn tijd mee, zo wordt er steeds meer gebruik gemaakt van Led verlichting en special effects van heden ten dage.

Lumido zal altijd nostalgische gevoelens blijven oproepen als de bezoeker bijvoorbeeld door de tunnel der geliefden loopt. Dit kan zowel jong als oud waarderen! Maar Lumido is meer, naast een wandeling rondom de prachtige verlichte bosvijver kan je als bezoeker ook genieten van een spectaculaire show op gezette tijden welke ieder jaar anders is. Zo zijn er de afgelopen jaren al een "moderne" lasershow geweest, maar ook een traditioneel sprookje over de boom op het eiland welke midden is de bosvijver ligt is al aan bod geweest.

Met de show proberen ze ieder jaar naast de vaste ingrediënten te verassen. En ieder jaar groeit Lumido, niet enkel in bezoekers aantallen maar ook in licht, geluid en bezienswaardigheden.

Kom totaal tot rust rondom de bosvijver van natuurpark Berg & Bos en geniet van de shows welke op gezette tijden voorbij komen. Geniet, verbaas en wees betoverd door een avond Lumido.

Praktische informatie

Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen aan de lijn
  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 7.50
Volwassenen € 7.00 Ticket online
€ 3.50 Romantische gondelvaart
Kinderen Gratis toegang   tm 5 jaar

Vanaf Zaterdag 7 juli 2018 tot Zondag 9 september 2018

Dag Van Tot
Vrijdag 20:30 00:00
Zaterdag 20:30 00:00

J C Wilslaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
7313 HK, Apeldoorn