Fotowandeling door Zutphen / Fotozomer 2018

In het kader van de Fotozomer 2018 organiseren twee enthousiaste fotografen, Angêl Pinxten en Anneke Lubbers, een tocht door de binnenstad van Zutphen waarbij je zélf met je camera aan de slag gaat. Angêl en Anneke zijn aangesloten bij Fotografencollectief De Zutphense, die dit jaar ook een expositie organiseert tijdens de Fotozomer 2018.

Er wordt gestart met een kop thee of koffie in de Witte Vleugel (Kerkhof 1A) en een korte presentatie over fotografie. Hierin wordt laten zien hoe je met eenvoudige middelen beter leert kijken en daardoor betere foto’s kunt maken. Tijdens een wandeling door de binnenstad van Zutphen ga je zelf foto’s maken aan de hand van 10 opdrachten. Onderweg is er tijd voor vragen en uitleg. Na afloop van de wandeling is er misschien nog even tijd om na te praten – afhankelijk van de wandel- en fotografie snelheid tijdens de route.

De fotowandeling is natuurlijk een ideale combinatie met de exposities tijdens de Fotozomer Zutphen. Met een vernieuwde blik kijk je anders naar de foto's die bij de verschillende exposities te zien zijn. 

Belangrijk: 
Voor deelname aan de fotowandeling kun je reserveren per e-mail. Deelname is mogelijk vanaf ca. 12 jaar en de wandeling is ongeveer 2,5 km lang. Vergeet ook niet je camera mee te nemen, waarbij je zelf diafragma en sluitertijd kunt instellen.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Donderdag 19 juli 2018 10:30 12:30
Donderdag 26 juli 2018 10:30 12:30

Kerkhof Model.NdtrcItem.HouseNumber
7201 DM, Zutphen