Fletcher Hotel-Landgoed Huis te Eerbeek

In de verschillende gebouwen bevinden zich kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Het hotel beschikt bovendien over een sfeervolle bar, bistro en een uitstekend restaurant.

Het landgoed is omringd met prachtige tuinen, eeuwenoude eiken en mooie vijvers en is daarmee ook een unieke locatie voor een feest of zakelijke bijeenkomst. De rustgevende ambiance, kwaliteit van de keuken, persoonlijke benadering en gastvrijheid dragen bij aan een comfortabel verblijf. Het hotel ligt op loopafstand van het dorp Eerbeek.

Ook de omgeving rondom Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek biedt volop mogelijkheden. In Het Nationale Park De Hoge Veluwe bijvoorbeeld, een van de mooiste natuurparken van Nederland, kunt u wandelingen en fietstochten maken. En wat dacht u van een dagje Apeldoorn met een bezoek aan Paleis Het Loo, De Apenheul of de Julianatoren. Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek in Gelderland.

Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek is tevens een officiële trouwlocatie en dat betekent dat u de mooiste dag van uw leven op één locatie kunt doorbrengen. U geeft uw jawoord, laat een mooie fotoreportage maken op het landgoed, geniet van een 3- of 4-gangen diner in het restaurant, geeft een intieme receptie of groots feest voor familie en vrienden en brengt de nacht door in een prachtige bruidsuite.

Faciliteiten
46 comfortabele hotelkamers (non-smoking)
1-persoonskamers: 8
2-persoonskamers: 33
3-persoonskamers: 4
Suites: 1
Hotelreceptie
Sfeervolle bar
Lounge
Bistro
Uitstekend restaurant
8 vergaderzalen
Tuinen met eeuwenoude eiken en vijvers
Terras op het zuiden
Overdekte fietsenstalling
Ook uw hond is welkom

Praktische informatie

Slapen
Eenpersoonskamers 8
Tweepersoonskamers 33
3/4 Persoonskamers 4
Voor kinderen
Kinderbed Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Eetgelegenheid
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Type eetgelegenheid restaurant
Accommodatie
Uitstraling Zakelijk Groen
Hoteltijden
Check-in vanaf 14.30
Check-out tot 11.00