Farmhouse De Hoeve – Tonden

Dit prachtig ingerichte b&b/appartement heeft een eigen voordeur die toegang geeft tot de eetkeuken. Voor de keukendeur is een patio waar u, als het weer het toelaat, thee, koffie of wijn kunt drinken of uw maaltijd kunt nuttigen. Verschillende delen van een Engelse landschapstuin zijn voor u toegankelijk.
Boven zijn twee grote kamers. De ene kamer is een slaapkamer. De andere kamer heeft een dubbele functie want die kan zowel als zitkamer gebruikt worden, maar ook als tweede slaapkamer, want er staan twee één persoonsbedden in. Ideaal voor kinderen of boezemvrienden.
Op de overloop is een douchekamer met een douche, wastafel en toilet. Wanneer vier mensen in het b&b appartement verblijven dan is het mogelijk om daarnaast ook de badkamer met bad, wastafel en toilet te gebruiken in onze kant van het huis. Die badkamer bevindt zich net 'ACHTER DE DEUREN', zie de foto onder deze tekst.
Farmhouse De Hoeve b&b/appartement is zeer ruim zowel binnen als buiten. Hoewel het een bed & breakfast accommodatie is, betekent dat niet dat u het huis gedurende de dag hoeft te verlaten. Integendeel u bent meer dan welkom de hele dag te ontspannen, een boek te lezen of iets anders binnen te doen. Farmhouse De Hoeve is omgeven door landelijk gebied, het is er rustig en het is een hele fijne plek om te relaxen en te genieten.

Er zijn twee fietsen beschikbaar voor gebruik en er is vrij toegang tot WIFI. Bij een verblijf is natuurlijk de wasmachine beschikbaar.