De Echte Bakker ten Veen

Specialiteiten

Ten Veen’s grof:

Een meergranen brood wat vernoemd is naar de familienaam van deze al 4 generaties bakkende familie, dit is een volkorenbrood met hele geweekte tarwekorrels, lijnzaad, gebrande zonnepitten en getoaste mout.
 

Gesorteerd gebak:

Een grote sortering gebak voor al u feesten en partijen of gewoon voor lekker bij de koffie.

Tip: Lepelgebak, een mooie plastic cup gevuld met het heerlijkste gebak, alleen een lepeltje is voldoende dus weinig afwas en ook makkelijk staand te eten. 
 

(Foto) taarten: 

U taart voorzien van een persoonlijke foto of bedrijfslogo? Geen probleem er kan geprint worden op “suikerpapier” met eetbare inkt.

Belegde broodjes:

door onze winkeldames voor u bereid 20 verschillende broodjes met 10 verschillend soorten beleg, super om te presenteren als lunch bijvoorbeeld een vergadering of gewoon lekker even een broodje tussen de middag halen bij uw echte bakker.
Ook hebben wij een bestelservice, als u contact opneemt met een van onze winkels zorgen wij dat u een SMULFAX krijgt met de diverse mogelijkheden erop.


Saucijzenbroodjes:

naast onze andere hartige broodjes de absolute topper wordt ook veel gekocht/besteld om te trakteren op het werk.

Spelt:

Wij bieden een groot assortiment aan spelt producten, natuurlijk het brood maar daarnaast bieden wij een groot assortiment van krackers tot cake, echt een speltspecialist in de regio!

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 08:30 11:30
Maandag 08:00 18:00
Dinsdag 08:00 18:00
Woensdag 08:00 18:00
Donderdag 08:00 18:00
Vrijdag 08:00 20:00
Zaterdag 08:00

Stuijvenburchstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
6961 CV, Eerbeek