Carbidschietfestival

Knallend het jaar uit bij wielersportvereniging ETP Zutphen!
Carbid schieten is in buitengebieden van Zutphen één van de vele tradities op oudejaarsdag. Om dit spektakel toegankelijker te maken, wordt er op het veldcrossterrein van de Wielersportvereniging ETP Zutphen in Zutphen ook dit jaar weer carbid ontstoken. Een heerlijk festijn voor jong en oud. Het resulteerde in voorgaande jaren al in een gezellig samenzijn, onder het genot van leuke muziek en diverse hapjes en drankjes, die worden aangeboden rondom het feestterrein. Op het terrein staan kramen en tenten waar glühwein en andere lekkere drankjes verkrijgbaar zijn.

Ook dit jaar voor de kids elektronische ontsteking om het carbid af te steken om nog meer te kunnen genieten van de doffe knal. Kinderen kunnen onder toezicht en met behulp van vrijwilligers carbid schieten en het van dichtbij aanschouwen. Dit jaar voor het eerst carbidvogelschieten. Je kunt je op het terrein onder betaling opgeven en in volgorde deelnemen aan het carbidvogelschieten. Uit eindelijk word jij misschien wel de eerste schutterskoning! Kom op 31 december van 13.00 uur tot 17.00 uur ook met het hele gezin naar het terrein van Wielersportverening ETP Zutphen en ga knallend het jaar uit!

Donderdag 31 december 2020 Vanaf 13:00 tot en met 17:00