Camping Robertsoord Eerbeek

Camping Robertsoord is een camping met mooie groene kampeerplaatsen en ruime bungalows, gelegen aan de rand van het oudste nationale park in Nederland; De Veluwezoom. De camping biedt plaats aan ongeveer 25 kampeerplaatsen voor toeristisch kamperen, en ongeveer 15 seizoensplaatsen. De 7 bungalows zijn van alle comfort voorzien en bieden plaats aan 6 personen. Ook zijn er ruime jaarplaatsen.

Robertsoord ligt in de landelijke bosrijke omgeving van Eerbeek vlakbij het Apeldoorns kanaal. De camping is kindvriendelijk ingericht en biedt goede mogelijkheden voor ontspanning, rust, gezelligheid en in het hoogseizoen animatie. De perfecte locatie voor jonge gezinnen en senioren om binnen Nederland vakantie te vieren. Voor zwemmen kunt u terecht op zwembad Coldenhove, op steenworp afstand. Op de gehele camping kunt u gratis gebruik maken van ons snelle en stabiele wifi netwerk.

In de omgeving zijn er talloze manieren voor ontspanning; Op 20 min afstand vindt u Burgers Bush, het openluchtmuseum, nationaal park de hoge Veluwe met het natuurmuseum Museonder en het Kroller Muller.
Wilt u de natuur ontdekken dan zijn er talloze landgoederen op fietsafstand zoals Het Leusveld, Engelenburg, Landgoed Leuvenheim, Het Huis te Eerbeek, Kasteel ter Horst en Huize Voorstonden. In een uur fietsen ontdekt u achtereenvolgens het coulissenlandschap tussen Eerbeek en Brummen, het rivierengebied met zijn uiterwaarden van de IJssel, en via de pontjes naar Bronckhorst en Olburgen terug naar Nationaal Park De Veluwezoom met zijn bossen en heidevelden.

Uniek in dit gebied zijn de sprengen. Beken die al honderden jaren gelden zijn gegraven als wateraanvoer voor papierindustrie en wasserijen en nu juweeltjes zijn wat betreft landschap en levende natuur. Wij vertellen u graag waar u deze mooiste plekjes kunt vinden.

De omgeving leent zich ook uitstekend voor sportieve activiteiten als hiking, mountainbiken, kanoën, nordic walking, bootcamp. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren toegestaan
Capaciteit
aantal toeristische plaatsen 25
Ligging
Regio Veluwezoom Ja
Prijs
toelichting prijs Gemiddelde prijs caravan/tent en auto (2p): €15,00 - €20,00,-