B&B Het sfeerboerderijtje

Het sfeerboerderijtje is bij uitstek geschikt als thuisbasis voor mensen die gaan wandelen en fietsen over de Veluwe of Achterhoek of andere activiteiten wil ondernemen.
Er zijn rijke historische steden in de buurt o.a. Zutphen, Doesburg en Bronkhorst. En een bezoek aan bijvoorbeeld Burgers zoo of het Nederlands Openluchtmuseum is ook zeker de moeite waard.
Na zo’n dag of als u even een dag geen activiteiten wil, is het heerlijk ‘thuis’ zijn in het sfeerboerderijtje. Daar waar u heerlijk kan uitrusten op een relaxte bank, met wifi en tv. Waar u zelf kan koken, maar waar zich ook enkele restaurants op loopafstand bevinden. En natuurlijk kunt u ten allen tijde genieten van een nachtrust in een goed bed.

Het sfeerboerderijtje
Boerderijwoning
De accommodatie maakt deel uit van onze karakteristieke boerderijwoning Ruimzicht. Ruimzicht is de spil van ons agrarische bedrijf; met voornamelijk akkerbouw en een paar koeien. Het sfeerboerderijtje bevindt zich aan de achterzijde van het grote huis en heeft volledige privacy door een eigen ingang, tuin en terras.
Het vakantiehuis is in 2012 in gebruik genomen en is daardoor eigentijds, sfeervol en praktisch ingericht.