Visit Brummen Eerbeek

Voor de liefhebber van natuur, kunst en cultuur is er in de gemeente Brummen en de directe omgeving veel te doen. Met de voeten in het water of een heerlijke fietstocht met een picknick in het bos, alles is mogelijk.  De gemeente kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur.

Bij ons kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken langs de unieke punten in het landelijke gebied denk aan de Posbank, Loenermark en de Veluwse heides. Brummen wordt omringd met prachtige steden zoals Apeldoorn, Zutphen, Arnhem en leuke attracties zoals de Hoge Veluwe, Burgers Bush, de Julianatoren en de Apenheul. 

Meer weten over de gemeente Brummen? Klik hier

VVV Brummen en Eerbeek

De VVV medewerkers in Brummen en Eerbeek ontvangen u gastvrij en informeren u over wat er te zien, te doen en er te beleven is. Bij de VVV agentschappen vindt u uitgebreide fiets -en wandelroutes. Op de pagina 'wandelen en fietsen' vindt u aantrekkelijke (digitale) routes.

Nieuw! Beleef Brummen onder begeleiding van een professionele gids.

Brummen-Eerbeek

De oudste kern is Brummen en dat ziet u terug in de vele monumentale, statige huizen en de historische buitenplaatsen. Eerbeek is het grootste dorp in de gemeente en kenmerkt zich door haar papiergeschiedenis en bosrijke omgeving.

In beide centra vindt u gezellige terrassen en goede restaurants: van een eenvoudige maaltijd tot een sfeervol diner. Ook in de omliggende dorpen zijn er bijzondere plekken om te eten en te drinken.

Download gratis de VVV app. U ziet in uw directe omgeving wat er te doen is.

 

Wat is er vandaag te doen in Brummen Eerbeek en omgeving?