Visit Brummen Eerbeek

Voor de liefhebber van natuur, kunst en cultuur is er in de gemeente Brummen en de directe omgeving veel te doen en te beleven. Met de voeten in het water of een heerlijke fietstocht met een picknick in het bos, alles is mogelijk.  De gemeente kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur. 

Geniet van de wandelingen en fietstochten  langs de unieke punten in het landelijke gebied. Fiets naar de Posbank, Loenermark en de Veluwse heides. Brummen wordt omringd met prachtige steden zoals Apeldoorn, Zutphen, Arnhem en leuke attracties zoals de Hoge Veluwe, Burgers Bush, de Julianatoren en de Apenheul. 

VVV Brummen en Eerbeek

De VVV medewerkers in Brummen en Eerbeek ontvangen u gastvrij en informeren u over wat er te zien, te doen en er te beleven is. Bij de VVV agentschappen vindt u uitgebreide fiets -en wandelroutes. In Brummen en Eerbeek kunt u (elektrische) fietsen huren.

Brummen-Eerbeek

De oudste kern is Brummen en dat ziet u terug in de vele monumentale, statige huizen en de historische buitenplaatsen. Eerbeek is het grootste dorp in de gemeente en kenmerkt zich door haar papiergeschiedenis en bosrijke omgeving.

In beide centra vindt u gezellige terrassen en goede restaurants: van een eenvoudige maaltijd tot een sfeervol diner. Ook in de omliggende dorpen zijn er bijzondere plekken om te eten en te drinken.

Tip! Neem het voordeelboekje Brummen-Eerbeek mee en geniet van heel voordeel.

Download gratis de VVV app. U ziet in uw directe omgeving wat er te doen is.

Wat is er vandaag te doen in Brummen Eerbeek en omgeving?