WINDOWSHOPPER

Nu Museum Arnhem gesloten is wegens uitbreiding en vernieuwing laat het museum zijn gezicht zien op verrassende plekken. Eén van deze plekken is de Arnhemse binnenstad. Samen met MAISON the FAUX presenteert Museum Arnhem creaties van grote modenamen en aanstormende talenten in lege etalages. Lege etalages in de Arnhemse binnenstad worden als podium gebruikt voor een hoogstaande mode- en design tentoonstelling. Creaties van bekende modenamen als Jan Taminiau, Bas Kosters en Mattijs van Bergen sieren de winkelruiten, naast ontwerpen van aanstormend talent. Allemaal in een conceptontwerp van MAISON the FAUX. De binnenstad wordt hiermee aantrekkelijker voor het winkelend publiek en ontwerptalent krijgt op deze manier de kans om zich te laten zien.

Een tentoonstelling dwars door Arnhem
Als je de trein uitstapt op Station Arnhem Centraal loop je vrijwel meteen tegen een WINDOWSHOPPER-etalage aan. Om de looks van Jan Taminiau kan de treinreiziger niet heen. Eenmaal buiten springen de twee volgende etalages met werk van Collectie Arnhem en Area in het oog in de oude Hema en zweven er boven in Hotel Haarhuis looks van Sies Marjan. Je vervolgt je route via Luxor Live waar MAISON the FAUX vertegenwoordigd is of via Rozet waar je looks van HACKED BY__ en Jef Montes je aandacht opeisen. Plan zelf je route en geniet van de creaties van 17 modeontwerpers in de verschillende WINDOWSHOPPER-etalages. Laat je verrassen door al het moois dat Modestad Arnhem te bieden heeft.

Website
Speciaal voor WINDOWSHOPPER ontwikkelde Museum Arnhem de website www.windowshopperarnhem.nl. Op deze website is informatie over de modeontwerpers en hun looks te vinden en meer informatie over de deelnemende locaties die als podium dienen voor de WINDOWSHOPPER-etalages.

Praktische informatie

Gratis toegang

Vanaf Vrijdag 3 november 2017 tot Zondag 25 februari 2018

Dag
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Centrum Model.NdtrcItem.HouseNumber
6811, Arnhem