Visit Brummen Eerbeek

Voor de liefhebber van natuur, kunst en cultuur is er in de gemeente Brummen en de directe omgeving veel te doen. Met de voeten in het water of een heerlijke fietstocht met een picknick in het bos, alles is mogelijk.  De gemeente kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur.

Bij ons kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken langs de unieke punten in het landelijke gebied denk aan de Posbank, Loenermark en de Veluwse heides. Brummen wordt omringd met prachtige steden zoals Apeldoorn, Zutphen, Arnhem en leuke attracties zoals de Hoge Veluwe, Burgers Bush, de Julianatoren en de Apenheul. 

Bij de VVV agentschappen in Eerbeek en Brummen vindt u uitgebreide fiets -en wandelroutes.  Ook het magazine Visit Brummen Eerbeek is hier gratis beschikbaar.

Nieuw! Beleef Brummen onder begeleiding van een professionele gids. Informatie vvveerbeek@kpnmail.nlBrummen-Eerbeek

De oudste kern is Brummen en dat ziet u terug in de vele monumentale, statige huizen en de historische buitenplaatsen. Eerbeek is het grootste dorp in de gemeente en kenmerkt zich door haar papiergeschiedenis en bosrijke omgeving.

In beide centra vindt u gezellige terrassen en goede restaurants: van een eenvoudige maaltijd tot een sfeervol diner. Ook in de omliggende dorpen zijn er bijzondere plekken om te eten en te drinken.

Digitaal de omgeving ontdekken? Download gratis de VVV app. U ziet in uw directe omgeving wat er te doen is.

 

Wat is er vandaag te doen?